Over mij

Vriendelijk, enthousiast en gemotiveerd om jullie schitterende dag vast te leggen

Als ik jullie bruiloft mag fotograferen dan willen jullie natuurlijk weten wie ik ben. Als ik mijn vrienden mag geloven ben ik een open, makkelijk te benaderen persoon en is het erg lastig om mij boos te zien. Voor mij is het glas altijd half vol en zie ik op te lossen uitdagingen in plaats van problemen. Ik ben van bouwjaar 1977, getrouwd met Jill en samen hebben we twee kinderen, Boaz en Mirjam. Als hobby’s heb ik hardlopen en squashen. In de zomer gaan we met de tent kamperen op die plekken waar de zon schijnt en we het goed hebben.

Vier dagen per week ben ik werkzaam als adviseur bij de gemeente Ede. Ik hou me daar bezig met verduurzaming van het gebruik van de bodem waarop we leven. Een uitdagend werkveld waar ik met veel plezier in werk. Mijn fotografie onderneming draai ik voor 1 dag per week. De balans en het contrast tussen mijn werk als ingenieur en mijn fotografieonderneming waardeer ik zeer. De fotografie is voor mij als hobby begonnen toen ik in 2000 voor 6 maanden op stage ben geweest in India. Voordat ik vertrok heb ik een semi-automatische spiegelreflexcamera gekocht om alles wat ik zag en meemaakte vast te kunnen leggen.

De fotografie hobby is uitgegroeid tot de huidige eenmanszaak waarbinnen ik maximaal 15 bruiloften per jaar fotografeer. Hierdoor kan ik elke bruiloft de tijd en aandacht geven die het verdient. Ik heb er veel plezier in om mensen en de natuur om mij heen vast te leggen en me daarin continu te blijven ontwikkelen.
20140315-F45A9083

Foto: René van Koppenhagen

Pin It on Pinterest