Portfolio bruiloften

Op deze pagina zien jullie een selectie van mijn favoriete bruiloften die ik afgelopen jaren heb mogen vastleggen.
Preview: Hans en Rachelle zijn getrouwd

Preview: Hans en Rachelle zijn getrouwd

De eerste bruiloft van 2020 was voor mij die van Hans en Rachelle afgelopen donderdag! Wat een heerlijke dag met goed weer, lieve familie en vrienden om het bruidspaar heen en voor februari prima weer overdags. Voor mij was het de eerste keer op kasteel Montfoort en dat is prima bevallen.

Preview: Pascal en Nynke zijn getrouwd

Preview: Pascal en Nynke zijn getrouwd

Zaterdag had ik de eer om de dag van Pascal en Nynke vast te mogen leggen! Het was een heerlijke dag op kasteel Kerkbosch in Zeist waarbij de mooie bossen voor de nodige verkoeling zorgden. Hieronder zie je een kleine preview, later dit jaar volgt een uitgebreidere blog.

Preview bruiloft Jorik en Nina

Preview bruiloft Jorik en Nina

Wat een mooie bruiloft heb ik gisteren mogen vastleggen! Jorik en Nina gaven elkaar het ja-woord op de schitterende locatie Hoeve de Knol in Vierlingsbeek. De foto’s hebben we op drie locaties gemaakt met fijn licht en mooie natuur. Het graanveld was een spontaan idee van Jorik en Nina toen we er langs reden; ideaal om daar nog even de tijd voor te nemen.

Bruiloft Nicolette en Herm

Bruiloft Nicolette en Herm

Ik fotografeer weinig bruiloften van bekenden maar op 14 juni mocht ik de dag van Herm en Nicolette vastleggen en wat heb ik hiervan genoten. Nicolette en Herm waren heerlijk ontspannen, genoten van elkaar, vrienden & familie en samen hebben ze er een fantastische dag van gemaakt. Halverwege de dag was er als verrassing voor de gasten een sportief toernooitje waar iedereen op een leuke manier fanatiek aan meedeed.

Preview wedding Susanne and Collin

Preview wedding Susanne and Collin

Yesterday I had the honour of shooting the great weddingday of Suzanne and Colin, a lovely international couple from the Netherlands and the US.

Bruiloft Rene en Karin

Bruiloft Rene en Karin

Ook deze bruiloft uit 2016 alweer verdient een eigen blog: Rene en Karin trouwden op deze heerlijke dag in september. Voor mij was het de eerste keer dat ik de trouwlocatie Westerbouwing in Oosterbeek kwam en dat is goed bevallen: Wat een schitterende plek met uitzicht op de Rijn en een mooi bos op

Bruiloft Nadine en Alexander

Bruiloft Nadine en Alexander

Vandaag een blog de bruiloft van Nadine en Alexander die op 30 september 2017 zijn getrouwd! Al weer lang geleden en deze bruiloft verdient het zeker om getoond te worden. De hele dag vond plaats op kasteel Sterkenburg. Een fijne locatie waar ik al vaker bruiloften heb mogen vastleggen. Het is een echt traditioneel kasteel, vriendelijke bediening en een schitterende ambiance. Mijn dag begon bij de voorbereidingen.

Bruiloft Bas en Judith

Bruiloft Bas en Judith

Op 7 juli mocht ik de trouwdag van Bas en Judith vastleggen en wat was ook deze bruiloft weer een aaneenschakeling van mooie momenten. Het was voor mij een thuiswedstrijd die begon bij hotel de Wageninsche Berg waar Bas en Judith elkaar voor het eerst in trouwkleding zagen. Daarna hebben we de fotoshoot in het naastgelegen Belmonte Arboretum kunnen doen waarna de rest van de dag plaatsvond in het mooie Koetshuis in Bennekom.

Bruiloft Wilco en Lisanne

Bruiloft Wilco en Lisanne

Op 29 september 2017 had ik de eer om de trouwdag van Wilco en Lisanne te mogen vastleggen. Een heerlijke dag met twee jonge mensen die zichtbaar genoten van hun dag, samen met lieve familie en vrienden om hen heen, altijd weer een voorrecht om daar getuige van te zijn.

Bruiloft Shelley en Diederik

Bruiloft Shelley en Diederik

Wat een heerlijke dag was 23 juni 2017! Op deze mooie zomerdag trouwden Shelley en Diederik op de schitterende locatie Huis de Voorst. Mijn dag begon met de voorbereidingen van Shelley in één van de sfeervolle kamers van de Voorst. Ondanks dat Diederik iets later arriveerde dan gepland was de eerste ontmoeting buiten een genot om mee te mogen maken en vast te leggen.

Bruiloft Jhulien en Lydia

Bruiloft Jhulien en Lydia

En een 2e bruiloft blog voor deze week: Op 30 juni 2017 trouwden Jhulien en Lydia op het schitterende kasteel Neerijnen. In de ochtend begon mijn dag bij de voorbereidingen van Lydia waarbij ze zowel door vader als moeder werd geholpen. Het blijft bijzonder om als fotograaf dit soort bijzondere momenten in een gezin te mogen vastleggen.

Bruiloft Sjoerd en Renske

Bruiloft Sjoerd en Renske

Na veel te lange tijd niet geblogd te hebben ga ik de ‘schade’ inhalen en daarmee begin ik met deze schitterende bruiloft van Sjoerd en Renske in mei 2017. Deze bruiloft vond voor het grootste deel plaats in mijn ‘thuispark’: Belmonte Arboretum. De foto shoot en de ceremonie vond daar plaats wat in combinatie met de bloeiende planten

Bruiloft Paul en Dianne

Bruiloft Paul en Dianne

Oh oh wat is het toch weer veel te lang geleden dat ik een bruiloft heb laten zien! Daarom vandaag een blog van de bruiloft van Paul en Dianne die vorig jaar trouwden op Groot Warnsborn. Het was een heerlijke dag op deze locatie waar ik goede herinneringen aan heb. De direct omgeving van landgoed Groot Warnsborn leent zich ideaal voor afwisselende foto’s. Wanneer het weer goed is zoals op de dag van Paul en Dianne

Preview bruiloft Guido en Sanne

Preview bruiloft Guido en Sanne

Heerlijk wat een mooie dag heb ik gisteren mogen vastleggen op landgoed Groot Warnsborn. Met veel plezier laat ik jullie nu al deze preview zien waar Guido en Sanne te zien zijn die elkaar het ja-woord gaven. Het was een dag met schitterend weer, een schitterend bruidspaar die van elkaar genoten en van de lieve familie en vrienden om hen heen. Hieronder zien jullie een kleine preview, later dit jaar volgt een uitgebreidere blog.

Bruiloft Rene en Ingrid

Bruiloft Rene en Ingrid

Wat hebben Rene en Ingrid er samen met familie en vrienden een fantastische dag van gemaakt op 26 augustus! De liefde voor elkaar en het genieten van hun dag straalde van ze af en wat was het een eer om dit te mogen vastleggen. De dag begon voor mij met de voorbereidingen van Ingrid en dochter Catoo. Nadat Rene hen ophaalde gingen we naar de schitterende kapel te Mill voor de ceremonie. De rest van de dag vond plaats op kasteel Tongelaar

Preview bruiloft Wout en Daphne

Preview bruiloft Wout en Daphne

Gisteren zijn Daphne en Wout getrouwd en wat hebben ze er samen met hun familie en vrienden een fantastische dag van gemaakt! Het was een dag waarop letterlijk de liefde in volle overtuiging werd gevierd. Voor mij was het een extra leuke dag omdat ik een deel van de gasten al kende: ruim drie jaar geleden heb ik de bruiloft van de broer van Wout vastgelegd, het was erg leuk om hen en de andere familieleden weer te zien.

Preview bruiloft Maarten en Inge

Preview bruiloft Maarten en Inge

Afgelopen zaterdag mocht ik de bruiloft van Inge en Maarten vastleggen op kasteel Sterkenburg en wat was het een schitterende dag! Het weer was fantastisch, Maarten en Inge genoten van elkaar, hun families en lieve vrienden. Het was weer echt een voorrecht en grote eer om dit mee te mogen maken en vast te leggen.

Bruiloft Lotte en Wilco

Bruiloft Lotte en Wilco

Vandaag de blog van de mooie dag van Wilco en Lotte! Ik kijk met veel plezier terug op deze dag waarvoor ik naar Zeeland mocht gaan. Van de voorbereidingen in de ochtend tot en met het knallende feest in de avond heb ik genoten van de vele mooie momenten, het fantastische bruidspaar en de vele lieve vrienden en familie om hen heen! De hele dag vond plaats bij het hotel en strandtent Zuiderduin wat een heerlijke plek is voor een  bruiloft.

Bruiloft Dong Yun en Hotske

Bruiloft Dong Yun en Hotske

Op 12 juni mocht ik de fantastische dag van Dong Yun en Hotske vastleggen: schitterend weer, een super locatie, lieve familie en vrienden om hen heen en een heerlijk ontspannen bruidspaar maakten de dag tot één waar ik met plezier aan terug denk. De gehele dag vond plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het burgerlijk huwelijk en de trouwdienst konden buiten de in de boomgaard van het landgoed plaatsvinden

Bruiloft Joris en Marloes

Bruiloft Joris en Marloes

Het is al weer veel te lang geleden dat ik een bruiloft heb geblogd terwijl er nog een aantal mooie klaar staan! Vandaag is het de beurt aan de bruiloft van Marloes en Joris: voor mij de eerste keer dat ik een bruiloft aan het strand mocht vastleggen. Het was een schitterende dag die plaatsvond bij strandtent Naturel. De dag begon erg warm maar tijdens de reportage op het strand betrok de lucht en we waren gelukkig net op tijd klaar voordat de regen losbarstte.

Pin It on Pinterest