Trouwalbums

Ik ben groot liefhebber van digitale gadgets. Toch waardeer ik foto albums omdat mooie foto's in een boek met de loop van jaren waardevoller worden. Investeer in een goed album voor jullie trouwfoto's.

Het ontwerpen van een mooi trouwalbum is een uitdaging. Bij het maken van de foto’s hou ik al regelmatig rekening met een eventuele plaatsing van de foto in een album door in de compositie ruimte aan één kant te reserveren zodat er een kleinere foto in geplaatst kan worden. In het gesprek met het bruidspaar bespreek ik ook alvast de voorkeuren qua stijlen voor het album zodat ik daar rekening mee kan houden. Ik stuur altijd (meerdere) proefversies digitaal op die ik vervolgens bespreek met het bruidspaar waarna ik de afgesproken aanpassingen doorvoer.

Ik laat de albums afdrukken bij meerdere leveranciers, afhankelijk van jullie wensen. Voor alle albums geld dat ik lay-flat pagina’s gebruik zodat foto’s mooi door kunnen lopen over de hele pagina. Ook zijn de foto’s geplakt op dikke tussenbladen zodat ze verzekerd zijn van een goede en stevige kwaliteit. Er is veel keuze in omslag materialen. Van traditioneel leer, linnen met jullie namen erin verwerkt, foto’s verwerkt in het leer en metaal verwerkt in de cover. In een gesprek laat ik jullie uiteraard een aantal albums zien en ook heb ik verschillende voorbeelden van de beschikbare omslagmaterialen.

De albums zijn leverbaar in formaten van 20x20cm tot 30x40cm. Met name het kleine formaat wordt veel gebruikt voor zogeheten ouderalbums. Je kan ze geen groter plezier doen door hen een paar weken na de bruiloft een eigen album cadeau te doen!

Pin It on Pinterest